من دیروز از شما پرسیدم و گفتید که روی 16X کار میکنه نگران نباشید. بعد از یکی دیگه پرسیدم همین لینک عکسو به من داد و گفت اسلات دومی فقط رو 8X کار میکنه. و گفت: نقل قول میکنم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سه کارت روی این برد با 5820K به صورت X8-X4-X4 عمل خواهد کرد در صورتی که کارت اول روی اسلات اول نباشه
اگر تک کارت رو شما روی اولین اسلات که نزدیک به سوکت هست بسته باشی اون تک کارت میشه X16 ،
کارت دوم وقتی اضافه میشه در صورتی که کارت اول روی اسلات اول باشه ، برای 5820K عملکردش میشه X8 و میشه X16-X8 و کارت سوم میشه X16-X8-X4
اگر شما نتونستید روی اسلات اول ببندند
دو کارت و 5820 میشه X8-X4 و سه کارت میشه X8-X4-X4 "
به شما آقا حسام موضوع رو منتقل کردم. بعدشم اومدم اینجا و تاپیک زدم تا یه نفر جواب بده. که شما زحمت کشیدید هم اینجا و هم وبلاگ جواب دادید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی رو این مادربورد نظرات متفاوت هست... قبول کردن حقیقت دیر میشه دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks